ΥΓΕΙΑ & ΔΥΝΑΜΗ: ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΗ

Ο πόνος στη μέση εξακολουθεί να είναι η υπ’ αριθμόν 1 πάθηση του πληθυσμού γενικότερα. Αφορά μικρούς και μεγάλους εξίσου. Η καταπόνηση, οι μονόπλευρες πιέσεις και η παραμέληση του μυοσκελετικού συστήματος της μέσης είναι οι κύριες πηγές των συμπτωμάτων.

ΚΑΤΑΚΤΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δίπλα δίπλα. Για μεγαλύτερα αποτελέσματα με το miha bodytec, ο προσωπικός σας γυμναστής μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά. Σε αυτό θα τον βοηθήσουν οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του οργάνου. Ο γυμναστής μπορεί να τις προσαρμόσει προσωπικά στον κάθε προπονούμενο, επειδή γνωρίζει καλύτερα από όλους τα κίνητρα και την πειθαρχία του. Με αυτόν το συνδυασμό ανθρώπου και μηχανής μπορείτε να γίνετε μια «επιτυχημένη ομάδα»

ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ

Το miha bodytec ξεκινά εκεί όπου οι συμβατικές μέθοδοι σταματούν: σχεδόν όλες οι μεγάλες μυϊκές ομάδες ενεργοποιούνται ταυτόχρονα και εκγυμνάζονται σε εξατομικευμένη και στοχευμένη βάση: ακόμη και πιο δυσπρόσιτοι μύες της μέσης και των γλουτών! Η δραστηριότητα του μεταβολισμού και των ενζύμων αυξάνεται, όπως και η κατανάλωση ενέργειας. Το μυϊκό σύστημα αναπτύσσεται, το υπερβολικό λίπος μετατρέπεται σε ενέργεια και μειώνεται με επιτυχία: ένα αποτέλεσμα που συνεχίζεται για ώρες μετά από την εκγύμναση! Τα αποτελέσματα είναι ορατά: αποτελεσματικό, μόνιμο αποτέλεσμα στο περίγραμμα του σώματος χάρη στην ενδυνάμωση της άλιπης μυϊκής μάζας με την ταυτόχρονη μείωση του πλεονάζοντος λίπους του σώματος.

ΑΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΦΡΙΓΗΛΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ: ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕ MIHA BODYTEC

Οι δυναμικές συστολές των μυών διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και τη ροή του αίματος στο δέρμα. Η κατανάλωση ενέργειας αυξάνεται μακροπρόθεσμα. Θετικά αποτελέσματα: βάρος και λίπος μειώνονται και ο μεταβολισμός επιταχύνεται. Η αντιαισθητική λιπώδης μάζα στη μέση και τους γοφούς, ιδιαίτερα, καταπολεμάται αποτελεσματικά. Οι μύες διακρίνονται με μεγαλύτερη γράμμωση και σφριγηλότητα. Έως μια ορισμένη ηλικία, η κυτταρίτιδα μπορεί να προληφθεί ή να καταπολεμηθεί.

ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ – ΓΡΑΜΜΩΣΗ – ΣΥΣΦΙΓΞΗ: ΟΡΑΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Είτε πρόκειται για λεπτή μέση, τόνωση των μυών ή μείωση του λίπους, οι μελέτες έχουν επιβεβαιώσει τα αποτελέσματα της εκγύμνασης με το miha bodytec για ολόκληρο το σώμα*:
87% των συμμετεχόντων με ενθουσιασμό αναφέρουν σαφώς ορατά αποτελέσματα στο περίγραμμα του σώματος: υπήρχε μια ουσιαστικά πιο θετική αντίληψη του σώματός τους.
89% ένιωσαν το σώμα τους πιο σφριγηλό, μετά από την εκγύμναση.
Η εκγύμναση μείωσε το ποσοστό του σωματικού λίπους έως και 4% εντός 6 εβδομάδων εκγύμνασης EMS.

Οι γυναίκες έχασαν κατά μέσο όρο 1,5 cm από τη μέση και τους γλουτούς.
Στους άνδρες, η κοιλιακή χώρα μειώθηκε έως και 2,3 cm, ενώ παράλληλα η μυϊκή μάζα στα πόδια, το ανώτερο τμήμα των βραχιόνων και το στήθος αυξήθηκε κατά 1-2 cm σε κάθε περίπτωση.

Τα υπέρβαρα άτομα έχασαν κατά μέσο όρο 3,5 kg και το σωματικό λίπος τους μειώθηκε κατά 9%, ενώ έχασαν 6,5 cm στη μέση και 2 cm στην περιφέρεια των άνω βραχιόνων μετά από μόλις 13 εβδομάδες προπόνησης.
Στους ηλικιωμένους άνω των 65, η κοιλιακή χώρα μειώθηκε κατά 6,8%, ενώ έχασαν 6 cm στην περιφέρεια της μέσης, ακόμα και όσοι γυμνάζονταν σε επίπεδο ελαφριάς προπόνησης 30 λεπτών κάθε πέντε ημέρες.

image
http://www.bodytimelarissa.gr/wp-content/themes/blake/
http://www.bodytimelarissa.gr//
#f6d000
style1
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/bodytimelarissa.gr/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
http://www.bodytimelarissa.gr/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
on
off